Nieuwe vestiging Fleurus

Welkom bij onze nieuwe vestiging in Fleurus.

Onze Franstalige vertegenwoordiger en enkele ervaren technici staan klaar om uw heftrucks te repareren en te onderhouden, zodat ze weer in topconditie verkeren en uw bedrijfsactiviteiten soepel kunnen verlopen.

Vestiging in Fleurus

Wij begrijpen hoe belangrijk heftrucks zijn voor uw bedrijfsvoering en daarom bieden wij een snelle en efficiënte service aan. Onze technici hebben jarenlange ervaring en zijn getraind om een breed scala aan merken en modellen van heftrucks te repareren en onderhouden. Of het nu gaat om een klein probleem of een grote reparatie, wij zorgen ervoor dat uw heftruck snel weer in gebruik genomen kan worden.

Onze nieuwe vestiging in Fleurus is strategisch gelegen en gemakkelijk bereikbaar, waardoor we een snelle service kunnen bieden aan bedrijven in de regio. We begrijpen dat tijd geld is, en daarom doen we er alles aan om uw heftruck zo snel mogelijk te herstellen, zodat u uw bedrijfsactiviteiten kunt voortzetten zonder onderbreking. 

Naast het herstellen van heftrucks bieden we ook preventief onderhoud en periodieke inspecties aan, om ervoor te zorgen dat uw heftrucks in topconditie blijven en veilig gebruikt kunnen worden. We werken met de beste onderdelen en materialen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw heftruck altijd betrouwbaar is en aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze nieuwe vestiging in Fleurus. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een reparatie of onderhoudsbeurt van uw heftruck.

Deceuninck Hendrik BV            
Rue des sources 14
6220 Fleurus

+32 71 47 09 05
info@clarklift.be