Flexi - De allround heftruck

FLEXI ACion – De multifunctionele magazijn heftruck. De Flexi is een echte logistieke aanwinst. Voor al je magazijn- en stapelwerken heb je voortaan geen aparte machines meer nodig. Zowel ruimte als kosten worden bespaard met de Flexi heftruck.  

De Flexi Truck-reeks is de laatste jaren sterk ontwikkeld en kan nu tot lasten van meer dan 2,5 ton heffen en hefhoogtes tot wel 14 meter bereiken. Dit met zes verschillende modeltypes.

Flexi Narrow Aisle klanten zijn te vinden bij iederéén die opslag en verwerking doet van alle denkbare producten die op pallets verhandeld worden.- Of dit nu levensmiddelen , dranken of ander zaken zijn ze hebben ze allemaal één gemeenschappelijk doel. De noodzaak om de efficiëntie van hun magazijnactiviteiten te maximaliseren en de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

De Flexi truck biedt een ruimte-efficiënte opslagoplossing door het elimineren van grote gangpaden die nodig zijn bij werken met traditionele vorkheftrucks of reachtrucks.

Afhankelijk van het gebouw kunnen de Flexi-trucks de bruikbare opslagruimte met 25% tot 50% vergroten en door het elimineren van dubbele handelingen de transportactiviteiten aanzienlijk efficiënter maken.

Gevolg : de kosten per opgeslagen pallet dalen , je hebt minder verschillende toestellen nodig en je reduceert werkuren.

Flexi trucks kunnen werken in gangpaden van slechts 1,9 m tot 2,1 m breed (afhankelijk van de soort pallets en de gewenste capaciteit) en met overgangsgangen van 2,6 meter kan de indeling van magazijnen aanzienlijk verbeterd worden.

De Flexi heftruck kan zowel buiten als binnen werken. Het volledige van vrachtwagen-naar-rek traject kan men met dezelfde heftruck uitvoeren. Daardoor worden tijdrovende dubbele pallethandelingen en de kosten van een aparte traditionele heftruck vermeden. Op deze manier wordt met de Flexi de totale verwerkingskosten tot met 50% verlaagd.

Dus wat op het eerste zicht een flinke investering lijkt , blijkt dan plots een enorme besparing.

Hoe kan ik de efficiëntie en de rendabiliteit van mijn magazijn verbeteren ?

Het antwoord is …..FLEXI